9x FietsActief + 2 tickets voor de Fiets en Wandelbeurs 2023 nu met 50% korting!


FietsActief is het leukste fietstijdschrift voor de recreatieve fietser. Met deze inspirerende, betrouwbare en praktische fietsgids blijf je steeds leuke, nieuwe plekken ontdekken. We tippen de meest prachtige routes en handige tips voor onderweg.

Overzicht Abowerf Fia

Abonnees krijgen ook:

  • Gratis digitaal lezen op telefoon, tablet en laptop
  • Toegang tot ons digitale route-archief met meer dan 75 routes met kaart, beschrijvingen en gps-bestanden
  • Bij elke editie een uitneembaar Streekgidsje met route, afstapadressen en kortingsacties
  • Talloze (knooppunten)routes en volop inspiratie voor fietsbestemmingen en -vakanties in Nederland en Europa
  • Onafhankelijke fietstesten & een inkijkje in de fietsbranche

Fiets en Wandelbeurs 2023
Van 24 februari tot en met 26 februari 2023 vindt de leukste beurs voor fietsers en wandelaars plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Ontdek hier de mooiste  Fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoormateriaal en volg diverse lezingen en workshops. Het themaland is Duitsland: al jaren een fietswalhalla, met prachtige rivierenroutes en mooie natuurgebieden. Als bezoeker heb je ook gratis toegang tot de E-bike Xperience, een beurs vol e-bikes en testparcoursen.

 


Uw gegevens
Naam
Adres
Contact
Abonnees van Fietsactief ontvangen per e-mail en telefoon nieuws, scherpe aanbiedingen en relevante informatie. Dit is te wijzigen bij de voorkeuren.
Je abonneert je tenminste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Na de actieperiode in het abonnement eenvoudig opzegbaar.
Naam
Adres
Contact
Betaling
Uw rekeningnr
Wil je FietsActief in het buitenland ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 894 7550 of klantenservice@fietsactief.nl